Kerala PSC English Grammar Previous Questions & Answers

Kerala PSC previous year english grammar questions and answers conducted in various examinations KPSC. Solved updates.

Kerala public service commission (KPSC) previous year english grammar questions and answers. If any doubt in the answer, i will give explanation. Type your doubts in comment section, i will solve as soon as possible.



Previous year PSC conducted exams english grammar questions updates. Other topic questions discuss in another article.

Last Update on : 09/August/2016

English Previous Questions and Answers

1. My father shouted at me. (in to passive) (LDC Idukki & Kannur 1998)
Answer : I was shouted at by my father

2. This is the matter ………………..I am proud. (LDC Alappuzha 2003)
(a) which
(b) that
(c) who
(d) of which
Answer : of which

3. Honesty is ……….best policy. (LDC Kollam 2003)
(a) the
(b) a
(c) not
(d) never
Answer : the

4. I saw………..one eyed man. (LDC Palakkad 2003)
(a) that
(b) the
(c) a
(d) an
Answer : a

5. ………….School has …………..new look (use articles) (LDC Kozhikode 1998)
Answer : The, a

6. People speak English all over the world. (in to Passive) (LDC Pathanamthitta & Alappuzha 1998)
Answer : English is spoken all over the world.

7. Seldom…………the park these days. (LDC Kannur 2003)
(a) we visit
(b) we have visited
(c) do we visit
(d) we are visiting
Answer : do we visit

8. Identify the correct preposition from the options given below :
The papers· are to be prepared ——a month.
(a) within
(b) in
(c) by
(d) for
Answer : within

9. Sandeep speak English…………….. (LDC Idukki 2003)
(a) well
(b) correct
(c) good
(d) best
Answer : well

10. He is married…………… (LDC Pathanamthitta 2003)
(a) with my sister
(b) my sister
(c) to my sister
(d) none of these
Answer : to my sister

11. He did it ………………. (use emphatic pronoun) (LDC Typist KWA 1997)
Answer : himself

12. Stay………………. (LDC Kollam 2003)
(a) when you are
(b) where you are
(c) that you are
(d) which you are
Answer : where you are

13. Choose the correct word: (LDC Kollam 1998)
(a) attachable
(b) attachible
(c) attachale
(d) atachable
Answer : attachable

COMMENTS

$show=label

Name

Aadhaar,3,Actress Family Photos,1,Admission,1,Admission Ticket,1,AdWords,1,Allahabad Bank,1,Andhra Bank,3,Answer Keys,4,Apple,1,Asianet,1,Authorised Service Provider,1,Bank,17,Bank of Baroda,1,Bank Of India,1,Bank of Maharashtra,2,Banking,4,Bharatgas,2,Bharatiya Mahila Bank,1,Booking,1,BSNL,6,Canara Bank,1,Central Bank of India,1,Christmas,2,Dhanlaxmi Bank,1,Easter,1,Education,29,English Grammar,4,Entertainment,11,Exam,16,Federal Bank,1,Festival,3,Food,3,Forms,2,freedom 251,1,freedom251.com,1,Gas,17,Gate 2017 Result,1,Google,1,HDFC,1,HDFC Bank,1,Help,65,Higher Secondary,1,HP,1,ICICI Bank,1,IDBI Bank,1,India Post,2,Indian Bank,1,Indian Railway,1,Internet,3,Jobs,9,Karnataka Bank,1,Kerala Government,1,Kerala PSC,26,Kerala University,2,KGTE Time Table 2015,1,Kotak Mahindra Bank,1,KPSC,3,KSEB,5,Lower Division Clerk (LDC),2,Lyrics,1,Marriage,24,Missed Call Account Balance,16,Mobile Application,1,Mobile Networks,5,Movie,2,News,5,Passport,1,Photo,28,Plus One,5,Plus Two,4,Previous Questions & Answers,4,Product,1,Punjab National Bank,1,RailWire,1,Ration Card,1,Recipe,2,Reliance Jio 4G,1,Reliance Jio support mobile phones,1,Results,3,Rubber Subsidy Application Registration,1,SBI,4,Schools and School Codes,2,Smartphone,2,Song,3,Sports,1,SSLC,3,SSLC (10th) Equivalency Exam,1,Stage Show,4,Stat Bank of Travancore (SBT),1,Syndicate Bank,1,Tariff Plan,2,Teacher Eligibility Test,1,Telecom Operator,1,Time Table,10,Tools,2,Tricks,1,Video,7,Vijaya Bank,4,Voter ID,2,Website,2,
ltr
item
Learn More Kerala: Kerala PSC English Grammar Previous Questions & Answers
Kerala PSC English Grammar Previous Questions & Answers
Kerala PSC previous year english grammar questions and answers conducted in various examinations KPSC. Solved updates.
https://2.bp.blogspot.com/-vS0hR9uV1zo/V6n9b_fL5HI/AAAAAAAADPk/Ay82NNzqDnklO0SUsmRqYZpb7n3Y6ftwACLcB/s200/psc_english_grammar_questions.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-vS0hR9uV1zo/V6n9b_fL5HI/AAAAAAAADPk/Ay82NNzqDnklO0SUsmRqYZpb7n3Y6ftwACLcB/s72-c/psc_english_grammar_questions.jpg
Learn More Kerala
http://www.learnmorekerala.com/2016/08/kpsc-english-grammar-previous-questions-answers.html
http://www.learnmorekerala.com/
http://www.learnmorekerala.com/
http://www.learnmorekerala.com/2016/08/kpsc-english-grammar-previous-questions-answers.html
true
8774313812869453591
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy